L’informatiu                

  Escola Pare Algué, Manresa             Curs 16-17                    Mes  Desembre 2016                núm.  49
Ja tornem a ser aquí!
Hola! Som els nens i nenes de 4t. de primària de l’Escola Pare Algué. Us volem presentar l’informatiu del proper mes de desembre on trobareu informació sobre les activitats que realitzarem.
EDUCACIÓ INFANTIL
- El dimecres 21 de desembre al matí, els nens i nenes de P5 aniran a la Residència Montblanc a recitar el poema de Nadal i a cantar nadales.
CICLE INICIAL
- El dimecres 14 de desembre, els nens i nenes de 1r. i 2n.  aniran a veure l’obra de teatre Zaquizamí.
- El dimecres 21 de desembre al matí, els nens i nenes de 1r. aniran a la Residència Montblanc a recitar el poema de nadal i a cantar nadales.
CICLE MITJÀ
- El divendres 2 de desembre, els Pizzicants (4t.) faran un concert al Departament d’Ensenyament en el marc de l’Acte de reconeixement als mestres jubilats (acte no obert al públic).
- El dilluns 5 de desembre, dins les activitats de la Marató de TV3, els alumnes de 3r. i 4t. faran un taller sobre l’ictus.
- El dimarts 13 de desembre al matí, els nens i nenes de 3r. aniran al Congost a fer atletisme i beisbol.
CICLE SUPERIOR
- El dilluns 5 de desembre, dins les activitats de la Marató de TV3, els alumnes de 5è. i 6è. faran un taller sobre l’ictus.
- El dilluns 19 de desembre al matí, els alumnes de 5è. i 6è. aniran a la Residència de la Font dels Capellans a cantar nadales.
- El dijous 22 de desembre a les 6 de la tarda, els Pizzicants (5è.) faran un concert al Kursaal en el marc del Concert de Nadal del Conservatori Municipal de Música de Manresa.
DADES D’INTERÈS
- Com cada any, aprofitant  que s’ acosta el Nadal, a l’escola es faran diferents activitats  i tallers (Cagatió,  visita dels patges i del Pare Nadal, amic invisible, tallers de Nadal...)
- El divendres 9 de desembre és festiu de lliure disposició.
- El dijous 22 de desembre, últim dia d’escola, es farà jornada intensiva fins les 13:00h. Ens tornarem a veure el dilluns 9 de gener del 2017.
- A finals del trimestre us farem arribar l’informe, que caldrà portar signat                                       tornant de vacances.

Aquestes són les sortides i activitats previstes al llarg del mes. En cas de canvis i/o variacions, us n'informaran puntualment els tutors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada