L’informatiu
Escola Pare Algué. Manresa       Curs 2015 - 2016        Mes maig 2016    Num.46

Ja tornem a ser aquí!
Hola! Som els nens i nenes de 4t de primària de l’escola Pare Algué. Us volem presentar l’informatiu del proper mes d’abril on trobareu informació sobre les activitats que realitzarem.
EDUCACIÓ INFANTIL

- El dia 5 els de P4 visitaran la Biblioteca de l’Ateneu de les Bases.
- El dia 12 els de P3 aniran a visitar del Mercat de les flors.
- El dia 19 els de P5 aniran a visitar el Mercat de la Sgda. Família.
- El dia 30 durant tot el dia Ed Infantil (P3-P4-P5-1r i 2n) Sortida a Cal Mujal de Navàs.  Aquesta sortida és de PAGAMENT (15€)

CICLE INICIAL

- El dia 9 els de 2n (A i B) aniran al Teatre Conservatori a veure l’obra “En-Re-corda’t”.
- El dia 11 els de 2n (A i B) aniran visitar Correus.
- El dia 20 els de 1r aniran a fer gimnàstica artística i atletisme.
- El dia 30 durant tot el dia Ed Infantil (P3-P4-P5-1r i 2n) Sortida a Cal Mujal de Navàs.  Aquesta sortida és de PAGAMENT (15€)
CICLE MITJÀ

- El dia 9 els de 3r i 4t al matí aniran al congost a fer Beisbol.
- El dia 23 els de 3r i 4t aniran de les 9h del matí fins les 18h  a la casa de colònies Can Putxet, situada a St. Celoni on realitzaran activitats d’orientació, quads, escalada, segway i tir amb arc. Aquesta sortida és de PAGAMENT (20€)
El dia 30, a les 6 de la tarda, els Pizzicants de 4t faran un concert a la sala d’actes del Conservatori de Música conjuntament amb l’Orquestra Infantil del mateix Conservatori.

CICLE SUPERIOR

- El dia 13 els grups de 5è i 6è durant tot l’horari escolar aniran al Congost  a fer una trobada esportiva.
- El dia 23 els de 5è i 6è aniran de les 9h del matí fins les 18h  a la casa de colònies Can Putxet, situada a St. Celoni on realitzaran activitats d’orientació, escalada, segway i tir amb arc. Aquesta sortida és de PAGAMENT (20€)
DADES D’INTERÉS* El dilluns 9 de maig a les 3 de la tarda, a la classe de segon es farà la darrera xerrada d’aquest curs. El tema serà la Mediació parental en el marc dels Tallers de Seguretat a internet per a mares i pares .
* Us recordem que els dies 16 i 27 de maig són festius segons el calendari escolar del curs 2015-16.
Aquestes són les sortides i activitats previstes al llarg del mes. En cas de canvis i/o variacions , us n'informaran puntualment els tutors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada