Escola Pare Algué. Manresa         Curs 2013 - 2014             Mes novembre 2013                     Num.27
Hola! Som els nens i nenes de quart de l’escola Pare Algué, us presentem l’informatiu del mes de novembre, on trobareu informació sobre les activitats que realitzarem al llarg del mes, esperem que el llegiu i que en tregueu profit.
EDUCACIÓ INFANTIL
El dijous 7, al matí,  els alumnes d'educació infantil aniran al teatre conservatori a veure l'espectacle de la Fira Mediterrània “ Musiquetes de paper”
CICLE INICIAL
El dijous 7  a la tarda els alumnes de 1r i 2n aniran a la sala petita del  Kursaal a veure l’obra de teatre Mons (quan tanco els ulls)
El dimecres  20 i el dimecres 27  els alumnes de cicle inicial aniran a visitar la Biblioteca del  Casino.  El dilluns  25 i el dimarts 26 farem els tallers de coeducació.
CICLE MITJÀ
El divendres 8, al matí els alumnes de 3r i 4t aniran al teatre conservatori a veure “Kafka i la nina viatgera”
Els alumnes de cicle mitjà faran tallers de coeducació el dilluns 18  els alumnes de 3r i el dijous 21 els alumnes de 4t.
El dimarts 19,  els alumnes de 4t comencen l’activitat de piscina.
El dilluns 25, al matí, els alumnes de 4t aniran a visitar la Casa de la Culla.
CICLE SUPERIOR
El divendres 8 al matí els alumnes de 5è i 6è aniran al Teatre Conservatori a veure “Kafka i la nina viatgera” Els alumnes de cicle superior faran els tallers de coeducació . El dilluns 18 els alumnes de cinquè i el  dijous 21 els de sisè.
DADES D’INTERÉS
Us informem que el divendres  1 de novembre se celebra la festivitat de Tots Sants. El dilluns 4 de novembre és dia de lliure disposició i per tant aquests dies no hi haurà activitat escolar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada